AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, kesesinin dolacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, birikmiş parasının olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını gördüyseniz:

  • Diğerleri için doğru görünen şeyler sizin için doğru olmayabilir.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet eder.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında boğazı sıkılmak sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek sorunların hallolacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına yorulur.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, kişinin gönlünü alacağına işarettir.

Kahve falında canının sıkıldığını görmek sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının sıkıldığını görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir