AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak işlerinin ve iletişiminin bozulacağına, isabetli girişimlerde bulunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına inanılır.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarına dahil olmak yerine, kendi İşinize ilgilenmenizde fayda var.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak önüne pek çok imkan sunulacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazı sıkılmak başının hiç dara düşmeyeceğine, küs arkadaşların barışacağına delalettir.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına işaret eder.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek duaların kabul olacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir