AnaSayfa / Genel / Kahve falında canının sıkıldığını görmek

Kahve falında canının sıkıldığını görmek

Kahve falında canının sıkıldığını görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işarettir.

Kahve falında canının sıkıldığını gördüyseniz:

  • Bir konuda daha uzun bir süre beklemeniz gerekiyor.

Kahve falında canı sıkılmak manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında canının sıkıldığını görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine tabir olunur.

Kahve falında içi sıkılmak yolunda gideceğine, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memesinin sıkıldığını görmek bir hastalığa maruz kalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, mutluluktan havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine işarettir.

Kahve falında üzülmek sıkılmak aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir