AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, kederlerinin son bulacağına, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazın sıkıldığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilere zor gelen problemler size göre cazip gelebilir.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, başarısının çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boğazının sıkıldığını görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazınızın sıkıldığını görmek istediği arabaya bineceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına yorulur.

Kahve falında boğazın sıkıldığını görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında boğazı sıkılmak sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek isteklerinize kavuşacağınıza, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına işaret eder.

Kahve falında silah sıkılmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir