AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek muradına ereceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek şansın kapanacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına rivayet eder.

Kahve falında silah sıkılmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir