AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi nasıl tanıttığınız, tanımladığınız veya verebileceğiniz hizmetleri doğru aktarmanız fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında bir insanın boğazını sıkmak dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın boğazını sıkmak bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin boğazını sıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin boğazını sıkmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz sıkmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kudret sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin boğazını sıkmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, hayatının yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında düşmanın boğazını sıkmak sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, zor durumlarda kalacağına yorulur.

Kahve falında boğazı sıkmak yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir