AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak kalp kıracağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde veya özel ilişkilerinizde işler yavaş akmaya başlıyor.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak ona kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazında bir şey kaldığını görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, hayırlı bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir