AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var veya ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, hatalarından erken döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazına takılmak insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazında bir şey kaldığını görmek yakın zaman içinde kazancının artacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işaret eder.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelepçe takılmak borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına alamet eder.

Kahve falında kendine serum takıldığını görmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kan takıldığını görmek mesleğindeki başarısının artacağına, ardından bu kişiye açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir