AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazından bişey çıkarmak

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak işlerinin kapanacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, zahmete düşeceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler fark edilebilir.

Kahve falında boğazdan et çıkarmak görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak insanlara olan güvenin artacağına, yeni işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına delalettir.

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazdan birşey çıkarmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında boğazından et çıkarmak büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir