AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazında bir şey kaldığını görmek

Kahve falında boğazında bir şey kaldığını görmek

Kahve falında boğazında bir şey kaldığını görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, günaha gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazında bir şey kaldığını gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında boğazında bir şey kaldığını görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına işarettir.

Kahve falında boğazında yemek kalmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında boğazında kalmak sevinçli bir hayat süreceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet eder.

Kahve falında yemek boğazında kalmak dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bir şeye geç kalmak aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir