AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan ip çıkarmak

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak daha kararlı bir kişi olunacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, fal sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak gördüyseniz:

  • Yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz veya belli seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında boğazına ip dolamak kazancının ve canın güvence altında olacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında boğazından ip çekmek fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan ip çekmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak işlerinin aksayacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak anlaşmazlıklara düşeceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir