AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına bir şey takılmak

Kahve falında boğazına bir şey takılmak

Kahve falında boğazına bir şey takılmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, bol hayır duası alınacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak gördüyseniz:

  • Akşamüstü saatlerine hassasiyet oluşturan durumlar var.

Kahve falında boğazına bir şey takıldığını görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına bir şey takılmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, huzurlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazına takılmak yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerinin düzene gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazında bir şey kaldığını görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerine kelepçe takıldığını görmek kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenlere takılmak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına yorulur.

Kahve falında dişlerine tel takıldığını görmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir