AnaSayfa / Genel / Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına delalettir.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı karışıklıklar normalinden daha duygusal platformlar yaratabilir.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında öksürerek balgam çıkarmak birçok iş teklifi alınacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına delalet eder.

Kahve falında balgam çıkarmaya çalışmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir