AnaSayfa / Genel / Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok zor günler geçireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Hazırlıksız hareket etmektense beklemek daha iyidir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, elindekileri de alıp götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız dolusu balgam çıkarmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak işlerinde çok başarılı olacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine işaret eder.

Kahve falında büyük balgam çıkarmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet eder.

Kahve falında sarı balgam çıkarmak sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında burnundan balgam çıkarmak her zaman çok üzgün olacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir