AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına kadar çamura batmak

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, fal sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, doğru yolu bulacağına inanılır.

Kahve falında beline kadar çamura batmak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine işarettir.

Kahve falında dize kadar çamura batmak işlerin başına geçeceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara işaret eder.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına işarettir.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının beline kadar uzadığını görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine delalet eder.

Kahve falında sabaha kadar ağlamak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir