AnaSayfa / Genel / Kahve falında yarıya kadar gömülmek

Kahve falında yarıya kadar gömülmek

Kahve falında yarıya kadar gömülmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, günlerini bunun için harcayacağına, hayırla yad etmeye, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek gördüyseniz:

  • Söyleyecek şeyleri olan bir kişi ilginizi çekmeyi başarabilir.

Kahve falında yarıya kadar gömülmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında yarıya kadar toprağa gömülmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine inanılır.

Kahve falında beline kadar çamura batmak karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bele kadar suya girmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında el kadar bebek görmek geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kadar büyük fare görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, istediği oranda da eğleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir