AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına kadar suya girmek

Kahve falında boğazına kadar suya girmek

Kahve falında boğazına kadar suya girmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, rızıksız kalacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Kahve falında boğazına kadar suya girmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dize kadar suya girmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bele kadar suya girmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet eder.

Kahve falında beline kadar suya girmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Kahve falında boğazına kadar çamura batmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, konforunun artacağına işaret eder.

Kahve falında dize kadar denize girmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Kahve falında sabaha kadar namaz kılmak kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el kadar bebek görmek gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir