AnaSayfa / Genel / Kahve falında dize kadar çamura batmak

Kahve falında dize kadar çamura batmak

Kahve falında dize kadar çamura batmak konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında dize kadar çamura batmak gördüyseniz:

  • İki türlü olay ön planda: İlki, uluorta herkesin gördüğü olaylar, diğeri ise, arka planda gelişenler.

Kahve falında dize kadar çamura batmak uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında dize kadar kar görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dize kadar suya girmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına alamet eder.

Kahve falında dize kadar denize girmek sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine işaret eder.

Kahve falında diz dize oturmak artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dize uzanmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında dize yatmak huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dize oturmak ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir