AnaSayfa / Genel / Kahve falında bulutlara kadar yükselmek

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek iyi geçim halinde kalacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçları paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya zaman paylaşmanız hedeflerinize ulaşmanızı kolaylaştırabilir.

Kahve falında bulutlara kadar yükselmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında avazı çıktığı kadar bağırmak onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine yorulur.

Kahve falında el kadar bebek görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Kahve falında beline kadar suya girmek patron koltuğuna geçeceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dize kadar suya girmek huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında dize kadar kar görmek sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında doyana kadar yemek yemek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalettir.

Kahve falında gözünden yaş gelene kadar gülmek hayatı boyunca da şansın hep böyle devam edeceğine, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir