AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah sıkılmak

Kahve falında silah sıkılmak

Kahve falında silah sıkılmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında silah sıkılmak gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Kahve falında kafasına silah sıkıldığını görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde silah sıkıldığını görmek bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını görmek çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silah sıkılmak ağız tadının bozulmayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kendine silah sıkıldığını görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, paraya ve mala kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine silah sıkıldığını görmek sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine inanılır.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir