AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlamak sıkılmak

Kahve falında ağlamak sıkılmak

Kahve falında ağlamak sıkılmak işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına işarettir.

Kahve falında ağlamak sıkılmak gördüyseniz:

  • Sizi veya sevdiğiniz kişileri mutlu edecek şeyler aramak size çok şey kazandırabilir.

Kahve falında ağlamak sıkılmak ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında içinin sıkıldığını görmek düşman hususunda keder ve üzüntüye, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına delalet eder.

Kahve falında balık sıkılmak geleceğe olan inancını yitireceğine, geçiminin güçleşeceğine işaret eder.

Kahve falında üzülmek sıkılmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işarettir.

Kahve falında sıkılmak bunalmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına işarettir.

Kahve falında boynunun sıkıldığını görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkıldığını görmek maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir