AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda, öncelikle siz, önceliklerinizi belirlemeli, belli düzenlemeleri, anlaşmaları veya evrakları buna göre şekillendirmelisiniz.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, eline çok büyük kazanç geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine kurşun sıkıldığını görmek zarar edilen bir dönemin biteceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendine kurşun sıkıldığını görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ayağına kurşun sıkıldığını görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Kahve falında boğazının sıkıldığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birine silah sıkıldığını görmek başarıya giden yolların açılacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah sıkıldığını duymak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisi tarafından boğazı sıkılmak istediği her şeyi elde edebileceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir