AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazı kesilmek

Kahve falında boğazı kesilmek

Kahve falında boğazı kesilmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazı kesilmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz duygusal değişime neden olabilir.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek konforunun artacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına yorulur.

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet eder.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir