AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, bazı ortak işlere gireceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, Allah’ın sevgili kullarından olduğuna, istediği şeylere kavuşmuş olmanın verdiği cesaretle yeni hayaller edineceğine ve diğer hayallerini gerçekleştireceğine ve mutlu olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek gördüyseniz:

  • Ev, aile ya da iş konuları ihmale gelmeyebilir, kendinize mutlaka zaman ayırmalısınız.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazı kesilmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek dilediği gibi yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir