AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz kesildiğini görmek

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz kesildiğini gördüyseniz:

  • Yorumlara veya bilgilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek dertlerin biteceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazının kesileceğini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek uzun bir ömre sahip olunacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazını kesildiğini görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek gönül kapılarını açacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazın kesilmesini görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir