AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazın kesildiğini görmek

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, huzursuzlukların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazın kesildiğini gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Kahve falında boğazın kesilmesini görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, elindekini de bitireceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, hasta ise şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında boğazının kesileceğini görmek hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, ruhunun dinleneceğine rivayet eder.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında boğazından kesilmek yüksek mertebeye geleceğine, fal sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek kişinin elindekilerinden de olacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir