AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Olaylar veya belli bir durum sizin yararınıza bir hal alabilir.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek helal rızka sahip olunacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işarettir.

Kahve falında boğazından kesilmek yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına alamet eder.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek daha kötü günler yaşayacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, parasının ve makamının artacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir