AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, geçim derdine düşeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, kazancın her geçen gün daha da artacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini gördüyseniz:

  • Gereksi gösteriş için büyük harcamalar yapabilirler.

Kahve falında boğazının kesileceğini görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında boğazı kesilmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, onu borçtan kurtaracağına yorulur.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek kötü bir duruma düşürüleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, moralinin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, sorunlarının yakında biteceğine alamet eder.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir