AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazının kesilmesini görmek

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, modern insanlarla tanışılacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, kişinin afiyette olacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazının kesilmesini gördüyseniz:

  • Güvenilir bilgilere ulaşana kadar beklemelisiniz.

Kahve falında kızının boğazının kesildiğini görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kem gözlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazını kesildiğini görmek melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine delalet eder.

Kahve falında boğazından kesilmek projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, ilişkilerin noktalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, ibadete ağırlık verileceğine delalettir.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına alamet eder.

Kahve falında boğaz kesildiğini görmek işlerinin ters gideceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir