AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, fal sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaş toplantısında önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boğazını kesildiğini görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir insanın boğazının kesildiğini görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaz kesilmesi görmek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazın kesilmesini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında boğazının kesileceğini görmek yeni projelerin ve planların tutacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir