AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini görmek işi ile gündeme geleceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, sorunlarının günden güne azalacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine işaret eder.

Kahve falında kendi boğazının kesildiğini gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında boğazın kesildiğini görmek üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazını kesildiğini görmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin boğazının kesildiğini görmek kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalettir.

Kahve falında bir kişinin boğazının kesildiğini görmek büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına işarettir.

Kahve falında boğazının kesilmesini görmek helal kazanç elde edileceğine, yüksek moralli olacağına rivayet eder.

Kahve falında bıçakla boğazı kesilmek sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına alamet eder.

Kahve falında bıçakla boğazının kesildiğini görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin boğazını kesildiğini görmek epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir