AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan ip çekmek

Kahve falında boğazdan ip çekmek

Kahve falında boğazdan ip çekmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazdan ip çekmek gördüyseniz:

  • Finansal bir teklif düşünmeye değer olabilir.

Kahve falında boğazından ip çekmek işindeki verimin artacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında boğazdan ip çekmek işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazına ip dolamak zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazından kıl çekmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek onurlu bir yaşam süreceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulur.

Kahve falında kuyudan ip çekmek borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında iple diş çekmek evli ise çocuk sahibi olacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir