AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına ip dolamak

Kahve falında boğazına ip dolamak

Kahve falında boğazına ip dolamak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, onurlu bir hayat süreceğine, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, rızkının da çoğalacağına, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazına ip dolamak gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler söz konusu olabilir veya eksik parçalar toparlanıyor.

Kahve falında boğazına ip dolamak bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna ip dolamak hayalkırıklığı yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında ip dolamak yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, kime danışacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında yün dolamak rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında boğazından ip çekmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan ip çekmek ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında boğazına kıl kaçtığını görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir