AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazından ip çekmek

Kahve falında boğazından ip çekmek

Kahve falında boğazından ip çekmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, belki ölümler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazından ip çekmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınıza göre yaşadığınız yerde yapacağınız düzenlemelerin veya yer değişikliğinin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında boğazından ip çekmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan ip çekmek yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, gözyaşı dökeceğine yorulur.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazına ip dolamak neşesine kavuşacağına, güç ve para kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında boğaz ağrısı çekmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına yorulur.

Kahve falında boğazından kıl çekmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iple araba çekmek durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine alamet eder.

Kahve falında iple yukarı çekmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir