AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan saç çıkarmak

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Kahve falında boğazdan saç çıkarmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazından bişey çıkarmak hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, evliliğinde mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazından bir şey çıkarmak epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret eder.

Kahve falında boğazdan ip çıkarmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan birşey çıkarmak ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, mal ve mülk sahibi olmaya rivayet eder.

Kahve falında boğazdan et çıkarmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir