AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan iğne vurulmak

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına delalettir.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı planlar yapabilir, yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz veya çok mutlu olmanıza yardım edebilecek fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında boğazına iğne batırmak çok iyi bir kariyere sahip olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazından vurulmak isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına delalet eder.

Kahve falında boğazdan vurulmak geri plana düşeceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında topuğundan iğne vurulmak hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında göbekten iğne vurulmak kimse ile tartışmayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına işarettir.

Kahve falında karından iğne vurulmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir