AnaSayfa / Genel / Kahve falında karından iğne vurulmak

Kahve falında karından iğne vurulmak

Kahve falında karından iğne vurulmak anne baba duaları alınacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, şaşkın olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karından iğne vurulmak gördüyseniz:

  • Gelirinizde artış olabilir.

Kahve falında karından iğne vurulmak emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında karından iğne olmak bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ayak parmağından iğne vurulmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, maddi konularda kayıplar olacağına yorulur.

Kahve falında kalçadan iğne vurulmak haram yollardan mal sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parmaktan iğne vurulmak kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacaktan iğne vurulduğunu görmek bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtından iğne vurulmak bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişine iğne vurulmak onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir