AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazından vurulmak

Kahve falında boğazından vurulmak

Kahve falında boğazından vurulmak dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazından vurulmak gördüyseniz:

  • Sayılan başlıklarda bitişler, kopuşlar veya başlangıçlar söz konusu olabilir.

Kahve falında boğazdan vurulmak şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazından vurulmak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına yorulur.

Kahve falında düşmanının boğazını kesmek zararların üst üste geleceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Kahve falında deniz boğazı görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz temizlemek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir