AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazdan vurulmak

Kahve falında boğazdan vurulmak

Kahve falında boğazdan vurulmak uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğazdan vurulmak gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Kahve falında boğazdan iğne vurulmak karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğazdan vurulmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, kem gözlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazından vurulmak iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Kahve falında başkasının boğazında altın görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında boğazı geçmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, kişinin rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz boğaz görmek yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında boğazdan kıl çıkarmak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir