AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazına iğne batırmak

Kahve falında boğazına iğne batırmak

Kahve falında boğazına iğne batırmak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, kendisini kötü hissettiren duygu, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, büyük hatalar yapacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına alamet eder.

Kahve falında boğazına iğne batırmak gördüyseniz:

  • Yabancılarla ilişkiler, şirketin el değiştirmesi veya üst pozisyondaki kişilerin görev değişikliği sizin görevlerinizde artışa neden olabilir.

Kahve falında boğazına iğne batırmak fakir fukaraya yardım edeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalettir.

Kahve falında birinin iğne batırdığını görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında parmağa iğne batırmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline iğne batırmak iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, sağlığının kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında göğsüne iğne batırmak kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına işarettir.

Kahve falında kafaya iğne batırmak kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kalbine iğne batırmak sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iğneyi batırmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir