AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu görmek hayırlı kapılar açılacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin iğne vurulduğunu gördüyseniz:

  • Kendinizi bazı alevlenmiş konuların tam ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında ayaktan iğne vurulmak çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, helal rızık yiyeceğine alamet eder.

Kahve falında belden iğne vurulmak sorunlu bütün olayların düzeleceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzından iğne vurulmak işinde itibar edineceğine, içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine inanılır.

Kahve falında kafadan iğne vurulmak iyiliğe ve güzelliğe, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine inanılır.

Kahve falında dişten iğne vurulmak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kalçadan iğne vurulduğunu görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kasıktan iğne vurulmak toplumda yükseleceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir