AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürekli balgam çıkarmak

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşene kadar fikirlerinizi paylaşmamanız daha doğru olacak gibi görünüyor.

Kahve falında sürekli balgam çıkarmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazından balgam çıkarmak geçimini daha rahat sağlayacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret eder.

Kahve falında boğazdan balgam çıkarmak geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına delalettir.

Kahve falında avuç dolusu balgam çıkarmak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, malından ve parasından kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah balgam çıkarmak işlerinde kara geçeceğine, kazancının helal para olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz balgam çıkarmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan balgam çıkarmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balgam çıkarmak art niyetli kişilere uyacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir