AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz köprüsünü görmek

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, fal sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünü gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması veya pazarlık yapılması zor konularda anlaşmaya çalışan kişilerle aranıza belli bir mesafe koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek hayatında yeni ufuklar açacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine yorulur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına delalet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir