AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek yetim sevindireceğine, gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, hayır vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına alamet eder.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında istanbul boğazından geçmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında istanbul köprüsünden geçmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine alamet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir