AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kişinin can derdine düşeceğine, afiyette olacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız durumunda, olaylar sizin müdahalenize gerek kalmadan çözülebilir veya yok olup gidebilir.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek sayılacağına ve sevileceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprü görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işaret eder.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, kazancında bereketin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir