AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına yorulur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine yorulur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz köprü görmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, ters giden durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir