AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, sorunların hallolacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak gördüyseniz:

  • Problemleriniz çözülemeyecek kadar zor değiller.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, herkesin tanıdığı ve bildiği bir marka olacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünü görmek alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine işarettir.

Kahve falında boğaz köprüsünde yüzmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine işarettir.

Kahve falında boğaz köprü görmek ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işarettir.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek yükseldikçe yükseleceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir