AnaSayfa / Genel / Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına işarettir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü gördüyseniz:

  • Sağlık açısından hastalıklara eğilimlisiniz.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek yalnız kalmak isteyeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulur.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine alamet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir