AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, tamamlanmadan kalacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız veya güçlendirme şansını kaçırmamanız gerekiyor.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek yeni bir adım atılacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünden geçmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına delalettir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet eder.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak çok büyük mutluluk yaşayacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine rivayet eder.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir