AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğaz köprüsü görmek

Kahve falında boğaz köprüsü görmek

Kahve falında boğaz köprüsü görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boğaz köprüsü gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz.

Kahve falında boğaz köprüsünden düşmek bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, iş yaşantısında hırslanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğaz köprüsünde yürümek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünün yıkıldığını görmek zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünden geçmek bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsünden atlamak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsü görmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında istanbul boğaz köprüsünü görmek gelirinin daimi olacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Kahve falında boğaz köprüsü görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, hayattan her istediğini alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir